You are not logged in.

Miaunet

Game Administrator

• "Miaunet" started this thread

Occupation: Administrator

• Send private message

1

Tuesday, February 14th 2012, 10:32am

[Concurs]I love my server

Dragii mei,

Concursul Imi iubesc serverul revine si in acest an.

Vreau sa imi aratati, in cateva printuri, cat de mult va iubiti serverul pe care jucati. Ramane la alegerea voastra cum va organizati si cum faceti printurile.

Fiecare server trebuie sa trimita aceste printuri la adresa miaunet@metin2.ro

Cum trebuie sa arate emailul? Titlul emailului : Concurs ,Server . Exemplu: Concurs I love my Server - Gemini
Atentie! Daca nu se respecta aceasta regula pentru email, nu va vor fi luate in seama printurile. Va rog nu imi trimiteti printuri cu 1-3 jucatori care stau in cerc si dau inimioare. Nu se va califica asa ceva.

Printurile trebuie trimise pana pe data de 24 februarie. La sfarsitul acestei zilei se vor posta pe forum printurile trimise.

Serverele castigatoare vor fi desemnate pe data de 25 februarie. Primele 3 locuri vor primi un event surpriza.

Serverul castigator va fi cel cu cele mai ingenioase printuri si cea mai buna organizare. Asa ca, daca doriti sa castigati, trebuie sa fiti uniti si sa va organizati! Asta inseamna sa va strangeti mai multi jucatori si sa va organizati sa faceti printuri. Se puncteaza mai ales capacitatea de a lucra cu celalalte regate. Cu cat va strangeti mai multi si va organizati, cu atat aveti sansa de a castiga!

Atentie, se accepta doar printuri din joc, nu aveti voie sa le editati in nici un fel.

Multa bafta!

Miaunet

Aveti grija de itemele voastre. Nu va dati id si parola nimanui. Nu folositi nume cu "gm" sau 'admin" in componenta

Miaunet

Game Administrator

• Send private message

2

Wednesday, February 22nd 2012, 9:52am

Atentie! Se apropie data limita a concursului, nu uitati sa va trimiteti printurile :)

Aveti grija de itemele voastre. Nu va dati id si parola nimanui. Nu folositi nume cu "gm" sau 'admin" in componenta

Miaunet

Game Administrator

• Send private message

3

Friday, February 24th 2012, 12:19pm

Azi este ultima zi a concursului. Puteti trimite email pentru serverul vostru pana diseara la ora 22.

This post has already been reported.

Miaunet

Game Administrator

• Send private message

4

Saturday, February 25th 2012, 12:19pm

Concursul s-a incheiat. Urmeaza anuntarea serverelor castigatoare

Miaunet

Game Administrator

• Send private message

5

Monday, February 27th 2012, 9:37pm

Serverele castigatoare sunt:

Volans
Hydra
Sagitta

Felicitari!

Serverele castigatoare vor avea 25% mai multa experienta pentru 24 de ore incepand cu ora 16.

Miaunet

Game Administrator

• Send private message

6

Friday, March 2nd 2012, 11:06am

Dragii mei,

Am activat bonusul de experienta azi la ora 11. Din pacate nu am putut sa il activez ieri datorita faptului ca nu am avut access la un calculator.
Bonusul este doar de 20%, nu putem seta 25%, ne cerem scuze.

spor la crescut
Miaunet