You are not logged in.

Occupation: dreaming ...

• Send private message

81

Sunday, November 6th 2011, 1:48am

sunt 100% PRO , pt că acest lucru ne-ar ajuta (pe noi,jucătorii) să ne organizăm ... am putea să ne facem planuri din timp , in așa fel încât să nu intarziem (lipsim) la și de la evenimente .
laura was here !

• "TheBestArcher" has been banned

Occupation: Metin2

• Send private message

82

Tuesday, November 8th 2011, 7:29pm

Salut comunitate! :)

Azi vin cu o sugestie care a mai fost propusa la sectiunea Sugestii,dar s-a ionchis topicul pe motivul de a se posta in aceasta sectiune.Lucuru pe care il voi face eu . Sa se creeze un calendar al event-urilor si acolo sa fie trecuta toata evenimentele din acel an .Sa fie un calendar care in fiecare luna - zi ,sa ne fi spus ce event-uri vor fi ? Asa nu se vor mai deschide topicuri gen"Cand o sa mai fie event?!" . Pun aceasta sugestie pentru ca fiecare comunitate metin2 are un astfel de calendar,numai metin2.ro,nu are (tipic)..PRO , CONTRA ? Staff-ul o sa ne ia in seama?! Astept pareri ^^.
Dupa parerea mea Staff-ul nu o sa ne ia in seama... Dar ar fi bun un calendar pentru eventuri deci PRO :)

dende09

Trainee

Occupation: Student

• Send private message

83

Sunday, November 13th 2011, 3:47pm

PRO

Dar cu o precizare: acest calendar va fi facut de pomana,pentru ca nu suntem pe Uk sau alte servere apartinand GameForge sa avem cate 4-5 eventuri pe luna,sunt luni in care nu avem nici macar un event
Don`t love and cry,just f**k and smile :bath:

Some things that`s represents me :
:beer: :party: :love::dance2::bday:

sergiuk11

Beginner

Occupation: Elev

• Send private message

84

Saturday, January 28th 2012, 6:34pm

Insfarsit

Ar fi o ideie superba ca nu prind nici un event pentru ca plec de acasa si de unde sa mai stiu ... :chinese:

bing021

Beginner

Occupation: -

• Send private message

85

Friday, February 3rd 2012, 8:14pm

pro sunt de acord dar unele eventuri sunt pe neasteptate si nu pot fi trecute chiar toate in calendar
dativa va rog frumos cu parerea Contul meu pe sagita

avY

Intermediate

Occupation: vand iteme

• Send private message

86

Saturday, February 4th 2012, 3:41pm

inca un event care lam pierdut din cauza ca nu exista un calendar..eventu a fost organizat de penrith si el nu putea sa puna pe forum cu 1-2 zile inainte de ziua lui..dar ce poti sai ceri unui gm de tot ....

Puma90

Beginner

• Send private message

87

Saturday, February 4th 2012, 5:03pm

PRO 100% ne-ar ajuta mult

Occupation: distrugere in masa

• Send private message

88

Sunday, February 5th 2012, 2:42pm

PRO,este foarte folositor
Cum ai spus si tu...e tipic ca fix la noi nu este un calentar de eventuri

OFF:Vine sfarsitul lumii?Nu-i problema,vin-o in Romania,aici suntem cu 20 de ani in urma :)