You are not logged in.

anya

Beginner

Occupation: Tot Ce imi place

• Send private message

101

Monday, April 23rd 2012, 2:35pm

Contra ... Daca ar fi un Asa zis "Calendaru Eventelor " Toti ar intra doar la eventuri sa faca bani si in rest nu ar mai face nimik pe joc ! Asta nu e frumos sa astepti doar pomeni ... La munca si Asa eventuri tot sau facut si cam dese ... si sa stricat jocul cat de cat " Preturile scad " cei mici vin cu iteme gata facute si restu si se dau smecheri la alti care sau chinuit 3 ani ! CONTRA

//Lary4u
Ai un avertisment pentru postare dubla. Data viitoare ai rabdare ca postul tau sa fie acceptat de catre un SMod. Multumesc.
Nume : Perpa
Breasla : Nemuritorii Rulz
Level : 96 +

Caracter : Warrior
Server : Virgo

born3

Beginner

Occupation: freelancer

• Send private message

102

Monday, April 23rd 2012, 3:44pm

Pro , intrati doar pe forumul metin2 fr si o sa vedeti acolo organizare(nu fac reclama altui joc e tot din familiaGF). La ei de ce se poate si la noi nu? Va spun eu ,lipsa totala de interes din partea staffului .

Lord Luca

Beginner

Occupation: Orice alceva numa munca nu

• Send private message

103

Monday, April 23rd 2012, 7:25pm

PRO

Zic pro pt ca m-am saturat sa fiu on 6 zile si in ziua in care nu-s on sa fie event.Adica sa fim seriosi GM-ul intra pe la 10-11 seara si dintr-o data are chef de hide-n-seek X( .Trebuie sa fie programat totul.Din pacate asa este in Romania:nimic nu se organizeaza cu trebuie.Eventurile,si asa destul de putine in comparatie cu orice alt sv european,le pierdem din cauza k nu sunt programate.Asta e parerea mea.
:doit: <fierarul inainte sa-i dai un item

eu dupa ce aflu k a esuat> :criminal2: <fierarul

emoticonul care ma descrie perfect>> :komp:

born3

Beginner

Occupation: freelancer

• Send private message

104

Monday, April 23rd 2012, 9:22pm

Pro , intrati doar pe forumul metin2 fr si o sa vedeti acolo organizare(nu fac reclama altui joc e tot din familiaGF). La ei de ce se poate si la noi nu? Va spun eu ,lipsa totala de interes din partea staffului .

Iata ca la alti se poate http://board.metin2.fr/board100-informat…nt/#post1956250

105

Saturday, May 5th 2012, 6:06pm

calendar

Presupunand ca ar exista un calendar al evenimentelor, atunci unde ar mai fi surpriza? Nu toti jucatorii sunt interesati de modalitati de a face banii repede. Unii joaca din placere numai si pentru a socializa. Un calendar al evenimentelor pe mine unu m-ar scutii de surprizele de a mai descoperii ceva nou. Daca s-ar modifica sau diversifica dropul asta este cu totul altceva. Deja putem spune ca a ajuns o rutina acente eventuri. Toti stim la ce sa ne asteptam si deci "misterul" a disparut.

106

Saturday, May 5th 2012, 7:08pm

Presupunand ca ar exista un calendar al evenimentelor, atunci unde ar mai fi surpriza? Nu toti jucatorii sunt interesati de modalitati de a face banii repede. Unii joaca din placere numai si pentru a socializa. Un calendar al evenimentelor pe mine unu m-ar scutii de surprizele de a mai descoperii ceva nou. Daca s-ar modifica sau diversifica dropul asta este cu totul altceva. Deja putem spune ca a ajuns o rutina acente eventuri. Toti stim la ce sa ne asteptam si deci "misterul" a disparut.
Dar nu te intrebi putin de ce altii au ? Franta Italia Germania Spania au ca ei nu socializeaza?!!!sa fim seriosi !
Event cu reguli stricte nu abureli , si anuntate .Nu toti stam la PC si nu jucam numai pentru eventuri..deci
DE CATE APROBARI ARE NEVOIE O SUGESTIE SA FIE APROBATA?!!!
Treat every situation like a dog! If you cant eat it or hump it.... piss on it
and walk away

http://www.youtube.com/watch?v=PL9_jwFciwk&feature=relmfu

(antiplictis metalheatds only :beer: )

Occupation: Everything

• Send private message

107

Sunday, May 6th 2012, 10:37am

Sincer au inceput sa ma sece toate eventurile surpriza.Iar eventul OX din aceste zile a umplut paharul pentru multi.(inclusiv mie).
Daca s-ar organiza un calendar de eventuri,cum este si la altii...multe chestii s-ar rezolva,incepand cu playerii care se plang la adresa STAFF-ULUI de felul in care organizati event-urile.
Nu vreau sa jignesc STAFF-UL,dar...e greu realizarea unui calendar?!...Macar pe 3 luni...si dupa un ''up''...si tot asa..
Inteleg ca tara asta e cu adevarat.........,dar daca si un joc nu poate fi frumos organizat,incep sa ma dezamagiti.
Punct.
" Sergyu a trecut pe aici "