You are not logged in.

LilKimNE

Trainee

• Send private message

21

Saturday, February 25th 2012, 3:19pm

PRO OX, cu toate ca se vor ieftinii blessurile.. dar nu doar bless poti lua, este minereul pe care il poti folosi excelent.. marmura binecuvantata, economisesti ceva bani, si pergamentele, medalii dragonului cum nu pierzi exp.. criticile, patrunzatoarele, regenerariile.. toate sunt foarte bine venite.

Sunt contra la tot ce s-a postat. Eventurile sunt pentru distractie, si foarte bine stabilite... doar ca sunt unii si altii care intra cu 100 de conturi ca sa se imbogateasca, si normal ca ii scoate afara... tot voi va plangeti ? Patetic..

NIPPON:Lasam in urma noastra fapte fara vorbe,
am intalnit obstacole, fiind supusi la probe,
si totusi nu ne-am dat batuti, facem ce ne place,
SENTIMENTAL SAU NU, AVEM GANDURI DE PACE !

Rosaliu

Trainee

• "Rosaliu" has been banned

• Send private message

22

Saturday, March 3rd 2012, 2:26am

nu sunt de acord delok , daka ai pc prost e trb ta XD

Off: Nu cred ca toata lumea are asa multi bani (ca tine), traim intr-o tara saraca si majoritatea nu au bani sa isi duca traiul de zi cu zi.

On: Sunt de acord cu 1 a fost frumos acel event, singurul event care imi place pe joc este cel cu heroglife (desigur 2), acela de craciun e frumos dar acela cu bradul de craciun pe munte mai ieseau batai era distractie pe acolo, tombola si cadourile de craciun in nici-un caz nu mi-au placut deloc si-au facut majoritatea mii si mii de conturi pentru a profita de acest event, ele fiind bagate pentru distractie dar unii nu se satura si vor mai mult. Nici cu punctul 5 nu sunt de acord OX este foarte profitabil si foarte valoros pentru ca iti da instante lovituri critice/patrundere marmure etc. :P
Spune STOP violenţei în familie
:growup:

:borg:
elDemonio Sv. Draco
http://www.youtube.com/rosaliugalati

23

Saturday, March 3rd 2012, 10:03am

daca o sa fie eventuri in fiecare week end atunci hackerii cred ca o sa fie super multumiti

din pacate pe tot mai multe servere GM sunt depasiti de cati hackeri sunt

in concluzie sa fie eventuri la marile sarbatori , parerea mea
This post has already been reported.

LoVerBoy

Beginner

Occupation: Operator Video

• Send private message

24

Saturday, April 21st 2012, 9:43am

:thumbdown: CONTRA!!! :thumbdown:
Acm dak u nu ai calculator bun asta nu inseamna k nu trebuie sa se mai organizeze OX, las sa se faca si astia care suntei contra nu intrati las sa se bucure alti :P
Avertisment: limbajul de messenger nu este permis pe forum. Esprit.

Level

Beginner

• Send private message

25

Friday, April 27th 2012, 8:30pm

PRO OX .

Pentru cei care sunt impotriva datorita lagului,fara suparare dar nu este cazul sa mergeti pe premiza "domne daca la mine nu merge sa moara si capra vecinului".
Este ca si cum ai incerca sa impui o regula...daca tu ai timp 3 ore pentru joc atunci sa se limiteze accesul tutror jucatorilor la 3 ore ca atata timp ai tu si sa nu fie nimeni peste tine :)

Deci : PRO OX
Si daca ramuri bat in geam...atunci taiem copacul !!!

26

Friday, April 27th 2012, 9:07pm

Pro OX.Sa fie in bafta ta prietenash>>> :beer:
Sa crezi mereu in Dumnezeu. :)

Treceti si pe aici: Ninja Lama {Sugestii si sfaturi}

27

Friday, April 27th 2012, 9:27pm

PRO OX! sa se faca blessurile 500k sa imi fac tot +9! probleme? gtfo
Avertisment: insulte. Esprit
This post has already been reported.

28

Saturday, April 28th 2012, 6:29pm